/Ziua Forțelor Terestre

Ziua Forțelor Terestre

Domnului Gl. Mr. Iulian BERDILĂ
Șeful Statului Major al Forțelor Terestre


Cu prilejul Zilei Forțelor Terestre, va adresăm, domnule general, cele mai sincere și camaraderești felicitări și urări de noi succese.


Ne înclinăm cu deosebit respect în fața istoriei Forțelor Terestre, care se confundă, practic, cu istoria României moderne, în fața faptelor de arme ale înaintașilor, care au marcat prin încercările și jertfa lor cele mai importante momente ale ființei naționale, independența, reîntregirea și afirmarea suveranității noastre statale.


Privim cu apreciere eforturile militarilor din Forțele Terestre pentru a se instrui temeinic și pentru a contribui din plin la îndeplinirea obiectivelor Armatei României, la securitatea și independența țării și la respectarea angajamentelor internaționale asumate.


Membrii Asociației ”Clubul Amiralilor” urează tuturor militarilor din Forțele Terestre Române, să aibă parte de sănătate, putere de muncă, să beneficieze de condiții de lucru și de resurse corespunzătoare nevoilor și să fie apreciați și răsplătiți la certa lor valoare și importanță.


Vă urăm să fiți întotdeauna demni de numele patronului dumneavoastră spiritual, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, care vă călăuzește pașii și destinele!

LA MULŢI ANI!
CLUBUL AMIRALILOR