În cadrul Forumului Securității Maritime, Clubul Amiralilor în parteneriat cu Forțele Navale Române, a organizat în perioada 27-28 iulie 2021

CONFERINȚA “MARINA ROMÂNĂ – FURNIZOR DE SECURITATE NAVALĂ”

Adresăm aprecierile și mulțumirile noastre invitaților, partenerilor, colaboratorilor, sponsorilor și participanților, care prin prezența lor au conferit o înaltă ținută științifică lucrărilor conferinței organizată de CLUBUL AMIRALILOR sub egida Forumului Securității  Navale.

Datorită pandemiei de Covid-19 conferința a avut loc online pe Cisco Webex Meetings

PROGRAM:

27.07.2021   Panel I

  • Geopolitica și provocările de securitate în zona Marii Negre și Mării Mediterane;   
  • Securitate Navală;
  • Forțele Navale ale României –  tradiții, provocări și perspective.

28.07.2021  Panel II 

  • Strategia maritimă a României. Linii strategice de dezvoltare a Marinei Civile;
  •  Învățământul de marină – tendințe și perspective;  
  • Istorie și drept internațional maritim.
  • Exploatări portuare
INVITAȚIE DE PARTICIPARE

Forumul Securității Maritime este un eveniment de informare și dezbatere publică, reprezentând o platformă de diseminare și comunicare publică în domeniile politicilor navale, transport naval, securitate și apărare.

Prin cooperarea cu mediul profesional-instituțional, mediul academic și de cercetare științifică, oferim oportunități de conectare și integrare în rețele naționale de cunoaștere, diseminare și cooperare în domeniile politicilor navale, transport naval, securitate și apărare, în vederea dezvoltării de programe sinergice în ariile de interes comun.

Organizatorii Conferinței invită pe toți cei interesați să participe în cadrul uneia din cele 2 secțiuni să completeze formularul de participare până la data de 01 iulie 2021.

Participanții au oportunitatea de a se înscrie și cu o a doua lucrare științifică.

Toate lucrările selectate de către Comitetul Științific se vor regăsi publicate într-un volum al Conferinței, precum și în alte publicații partenere interesate.