/Premiile Clubului Amiralilor pentru scrierile cu tematică de marină – ediția a-XIV-a

Premiile Clubului Amiralilor pentru scrierile cu tematică de marină – ediția a-XIV-a

Premiile Clubului Amiralilor pentru scrierile cu tematică de marină au fost înființate pentru a stimula crearea de literatură dedicată mării, marinei și oamenilor care își desfășoară sau și-au desfășurat activitatea la bordul unor nave militare sau comerciale.

De la prima ediție și până la cea de azi au trecut 15 ani, perioadă în care Clubul Amiralilor a premiat peste 900 de lucrări legate de mare și marină, unii autori fiind premiați chiar de mai multe ori.

Începând cu acest an, concursul organizat de Clubul Amiralilor este integrat în Forumul Securității Navale, acesta fiind o amplă activitate științifică, un eveniment multiplu de informare și dezbatere publică, reprezentând totodată o platformă de diseminare și comunicare publică în domeniul politicilor navale, transport naval, securitate și apărare.

Gala oficială de decernare a premiilor se va organiza pe 26 noiembrie 2021, ora 17.00, în format online (platforma Webex).

Persoanele care doresc să urmărească gala de decernare a premiilor sunt rugate să transmită pe adresa de e-mail a Clubului Amiralilor (clubul.amiralilor@yahoo.com) datele de contact (e-mail și număr de telefon), urmând ca pe 26 noiembrie să primească invitația de participare online.

Vă așteptăm alături de noi!

Clubul Amiralilor