/Cupa „MIRCEA”, organizată în memoria amiralului Ilie Ştefan

Cupa „MIRCEA”, organizată în memoria amiralului Ilie Ştefan

 Fotografii eveniment

-Cupa „MIRCEA”, un promotor al tradiţiilor şi valorilor culturii marinăreşti-

În scopul promovării şi creşterii prestigiului Marinei în cadrul societăţii, a creşterii interesului pentru sporturilor nautice, Clubul Amiralilor s-a implicat în organizarea şi desfăşurarea regatei „Cupa MIRCEA – 2016”.

Între 7-8 mai 2016, pe lacul Siutghiol, s-au desfăşurat trei competiţii de yachting: Cupa Bricul „Mircea” – Memorial amiral „Ilie Ştefan”, organizat de Clubul Amiralilor, în parteneriat cu Clubul Sportiv Universitar Ştiinţa Constanţa, competiţie din cadrul Campionatului Naţional organizat de Federaţia Română de Yachting (FRY) şi Asociaţia Judeţeană de Yachting (AJY).

Vremea a fost superbă şi potrivită pentru desfăşurarea competiţiilor, iar organizatorii au fost mulţumiţi de prestanţa sportivilor. CS Ştiinţa, alături de Clubul Amiralilor, a organizat această cupă de suflet în memoria amiralului Ilie Ştefan.

La ceremonia de înmânare a premiilor, au fost prezenţi amiralul (r) Traian Atanasiu, preşedintele Clubului Amiralilor, contraamiralul (r) Petre Zamfir, contraamiralul de flotilă (r) Sorin Learschi. Au fost prezenţi: dl. Dan Zaharia – arbitru în cadrul Federaţia Română de Yachting (FRY), antrenorii de yachting Dumitru şi Domnica Micu, alături de fiul lor, Alexandru Micu, antrenor la YCRR.