SPONSORI

 

SCRISOARE DE SPONSORIZARE

Stimată doamnă/stimate domn,

   Asociaţia “CLUBUL AMIRALILOR”, înființată în anul 2004, este o asociație neguvernamentală care are ca scop stimularea preocupărilor pentru efectuarea de studii, sinteze și lucrări pe teme de strategie și securitate navală, politici de transport și construcții navale. Clubul Amiralilor participă și prezintă lucrări la sesiuni de comunicări științifice în instituțiile de învățământ, lucrări de sinteză care transmit experiența acumulată în domeniul naval (militar, guvernamental și civil).

   În acest moment avem în pregătire în cadrul FORUMULUI SECURITĂȚII NAVALE – ediția 2021 organizarea conferinței MARINA ROMÂNĂ-FURNIZOR DE SECURITATE NAVALĂ în perioada 28-29 iulie și vă adresăm solicitarea ca, în limita posibilităților, să deveniți sponsor al acestei activități.

   În cadrul Forumului vor fi prezentate analize strategice în domeniul naval și cele conexe acestuia, analize de fenomen, proces sau stare, studii de caz la nivel global, regional sau local, prognoze pe termen mediu și lung, recomandări de politică publică, elemente de mesaj pentru dezbateri și negocieri, precum și noutăți din domeniul istoriei navale, învățământ de marină, competitivitate în afaceri, analiză de informații pentru afaceri, precum și managementul riscurilor.

   Ne dorim ca acest Forum să devină un catalizator al unor soluții științifice vizionare în domeniul naval, identificate local, regional și global, să ofere viziuni asupra viitorului și tendințelor din domeniul naval, în contextul național, regional și global al afacerilor navale militare, guvernamentale și civile. Concluziile Forumului vor fi supuse atenției factorilor de decizie, comunităților de afaceri, mediul academic, dar și publicului larg.

   Fondurile provenite din sponsorizări, vor fi utilizate pentru editarea broșurilor de prezentare a Forumului, dar și a culegerii de articole ce va fi publicată de Editura Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”.

   Pentru cunoașterea societății dumneavoastră, vor fi incluse în broșură și culegerea de articole, referințe privind sponsorizarea, iar pe timpul Forumului (la începerea și terminarea lucrărilor zilnice) vor fi amintiți sponsorii, în ordinea contribuției.

  Pe site-ul conferinței la pagina sponsori vor fi postate siglele sponsorilor care la accesare deschid site-tul acestora, vor fi postate clipuri de promovare ale sponsorilor, care de asemenea vor rula înaintea începerii lucrărilor, dar și pe parcursul pauzelor. Site-ul conferinței va fi activ cu cel puțin două luni înaintea desfășurării conferinței dar și după terminarea acesteia conferind sponsorilor posibilitatea de a fi cunoscuți și promovați la vizualizarea acestuia.

În cazul în care aveți disponibilitatea sponsorizării Forumului, vă rugăm să ne comunicați decizia dumneavoastră, până cel târziu pe 15 iulie 2021.

Cu aleasă considerație,

Președintele Clubului Amiralilor

Amiral (rtr) dr. Aurel POPA

Asociația Clubul Amiralilor

Str. Prelungirea Bucovinei nr 4-8, (în cadrul Căminului Militar nr.2 ), județul Constanta
Cont bancar:RO 52 CECECT 0137 RON 0153718 deschis la CEC Bank
Contact:
Telefon: 0724233476
E-mail: clubul Amiralilor
Site: www.clubul.amiralilor.ro

 

Pentru orice întrebări legate de sponsorizarea Conferinței vă rugăm să ne contactați:

Contact:

  • fl. (rtr) Sorin LEARSCHI – tel. 0724233476
  • e-mail: clubul.amiralilor@yahoo.com
Formular intenţie sponsori